Mest læste lige nu

Syv udlejede spillere vender nu hjem til Barca

FC Barcelona råder over en håndfuld spillere, som ikke indgår i planerne under Hansi Flick forud for næste sæson. Derfor er klubben sat på arbejde for at få løst spillernes fremtid. Hele syv mand har lige nu planlagt at de vender hjem til Barca efter sommerferien for at indlede næste sæson.

Ansu Fati fik ikke noget succesfuldt ophold hos engelske Brighton og han indgår heller ikke i planerne i FC Barcelona. Klubben vil udleje ham igen eller sælge ham denne sommer selvom han selv drømmer om at spille for Barca. Men udsigten er ikke god for kantspilleren, som ellers spiller præcis den position, hvor Hansi Flick vil forstærke sig - umiddelbart med Nico Williams.

Eric Garcia havde omvendt et fortryllende ophold hos Girona, hvor han blev La Ligas mest scorende forsvarsspiller og var med helt til det sidste i toppen af La Liga. Han har en god chance for at blive i Barca næste sæson, men det kræver, at klubben sælger en eller to andre centerbacks.

Alex Valle, Sergino Dest, Clement Lenglet, Julian Araujo og Pablo Torre er de fem øvrige og her er Julian Araujo foran de andre fire. Hans rolle vil maksimalt blive som backup for hvem end Hansi Flick vælger på backen og han er derfor foran både Valle og Dest. Clement Lenglet fik et tilbud fra Saudi Arabien, som han har afvist, da han gerne vil blive i europæisk fodbold selvom Barca rådede ham til at acceptere, da klubben ikke har nogen planer med ham.

Endeligt er der Pablo Torre, som er udset som et stortalent, men som ikke fik chancen i Barca før han blev udlejet. Han skal næppe forvente at komme retur til Barca og få en masse spilletid, så det ligner igen en udlejning eller et salg for ham denne sommer.

 

FC Barcelona