Mest læste lige nu

Marc Guiu mangler garanti - tager til Chelsea

Mange husker nok Marc Guiu for hans vilde indhop mod Athletic Club, hvor han kom på banen og scorede kampens eneste mål ganske få sekunder senere. Men siden har man nærmest ikke set noget til ham på førsteholdet og nu er han på vej videre fra Barca.

Det beretter adskillige transferjournalister, som er meget tæt på sagen. Marc Guiu bad om en form for garanti forud for næste sæson. Han vil gerne involveret mere på førsteholdet, men sportschef Deco gjorde det klart, at både Lewandowski og Ferran Torres ventes at blive i klubben og derfor er der minimale udsigter for spilletid til Guiu.

På samme tid stod han med et tilbud på hånden fra Chelsea, som er klar til at købe ham fri for bare seks millioner euro. Barca har ellers arbejdet på at forlænge hans kontrakt og samtidig øge hans frikøbsklausul, men indtil videre har klubben ikke fået svar og nu ligner det endegyldigt, at han smutter til Chelsea denne sæson.

I sidste sæson fik han spilletid i syv kampe for førsteholdet og scorede to mål. Til trods for hans energiske spil og målsøgende spil, så kunne Xavi ikke bruge ham meget mere og under Flick ventes det ikke at blive anderledes og dermed er det med al sandsynlighed blot et spørgsmål om tid før han foretager skiftet til Premier League.
 

FC Barcelona