Mest læste lige nu

Romano: Marcos Alonso er næsten enig Barca

Nu varer det næppe længe. Marcos Alonso er næsten blevet enig om en kontrakt med FC Barcelona og nu skal klubben forhandle med Chelsea, som har givet tilladelse til at Alonso skifter. Transferjournalisten Fabrizio Romano kan melde historien i dag.

Barca er på jagt efter en erfaren venstreback og her faldt valget på Marcos Alonso. Klubben har lagt i forhandlinger med backen i nogen tid, men er nu næsten blevet enig om en kontrakt og nu er det op til klubberne at blive enig om en pris.

visreklameligeher

- Marcos Alonso får tilladelse af Chelsea til at forlade klubben denne sommer. De personlige vilkår er tæt på at være på plads med Barca; snakken har stået på i en måned. Det eneste, som mangler, er transferbeløbet. Barca har ingen planer om at byde stort, da Alonsos kontrakt i Chelsea udløber i 2023, fortæller Fabrizio Romano.

Dermed varer det altså ikke længe før parterne kan blive enige og Alonso får sit ønske opfyldt om at vende hjem til Spanien. Det har været hans plan igennem længere tid, at han i år ville hjem til Spanien og med Chelseas accept ser det nu ud til at blive en realitet inden længe.

FC Barcelona