Mest læste lige nu

Romano: Manchester United har budt på De Jong

Det begynder at ligne et skifte for Frenkie de Jong. Barca insisterer på, at han er en kilde til mange penge og derfor skal han videre i karrieren. Manchester United har ikke lagt skjul på deres interesse siden de annoncerede Erik Ten Hag - og nu er der så kommet et bud.

Den typisk velorienterede Fabrizio Romano meddeler nu, at Manchester United har budt 60 millioner euro for Frenkie de Jong, men det kan stige til 70 millioner euro som følge af variabler. Barca har i første omgang afvist buddet, men klubberne er stadig i kontakt, meddeler Romano således.

visreklameligeher

Det er typisk, at det første bud bliver afvist og det er også derfor, at Manchester United er startet med et bud på 60 millioner euro. Barca kræver omkring 80-85 millioner euro, og Uniteds plan er - efter alt at dømme - at mødes omkring midten.

Derudover kan adskillige medier i dag meddele, at Frenkie de Jong endelig har besluttet sig for at acceptere et skifte efter mange overvejelser. Gerard Romero fra RAC1 kunne desuden for nyligt berette, at kun Frenkie de Jongs skab i Barcas omklædningsrum er tømt ud.

Det lader altså til at parterne inden længe kan enes om et transferbeløb således at Frenkie de Jong skifter til Manchester United.

Opdatering klokken 18.50
ESPN beretter, at Barca kræver minimum 100 millioner euro for Frenkie de Jong. Det er et samlet beløb inklusiv variabler. Barca ved, at Manchester United er seriøse omkring transferen og gerne vil købe De Jong.

FC Barcelona