Mest læste lige nu

VM-finalen 2030 kan blive spillet på Camp Nou!

I dag kunne FIFA løfte sløret for en masser detaljer omkring VM 2030. Det er snart et år siden, at Lionel Messi og Argentina kunne løfte VM-trofæet i Qatar, da de slog Frankrig i VM-finalen, men om syv års tid ser billedet helt anderledes ud, kunne FIFA i dag afsløre.

VM 2030 bliver slet ikke som man kender det. FIFA har bekræftet, at VM bliver spillet på tre forskellige kontinenter fordelt over hele seks lande. Der bliver altså rig mulighed for rigtig mange at kunne se en VM-kamp i eget land. Og som en ekstra bonus er der potentielt set mulighed for, at det nye Camp Nou skal huse finalen. Det er dog ikke bekræftet.

visreklameligeher

De tre første åbningskampe ved VM 2030 vil blive afholdt i Uruguay, Argentina og Paraguay, hvor man skal fejre 100 års jubilæet for det første VM nogensinde, der blev afholdt i Uruguay. Herefter spilles resten af turneringen færdig i Spanien, Portugal og Marokko, så der er rig mulighed for at et nyt, moderne og stort stadion som Camp Nou kan huse finalen.

Til den tid - medmindre Barca vælger anderledes i mellem tiden - vil Camp Nou kunne have plads til hele 105.000 mennesker på lægterne, så den ligger lige til højrebenet, at Barcas nye stadion bliver valgt som vært til finalen.

FC Barcelona