Mest læste lige nu

Officielt: Barca fyrer Xavi

I et møde, der fandt sted på Ciutat Esportiva, informerede præsident Joan Laporta Xavi Hernández om, at han ikke vil fortsætte som træner for førsteholdet i sæsonen 2024-25. Dermed er Xavi officielt blevet fyret, melder klubben.

Helt som mange medier og journalister i løbet af dagen har meddelt, så dukkede Joan Laporta op på træningsanlægget i dag sammen med Rafa Yuste og Deco for at meddele Xavi, at han ikke skal fortsætte som træner i klubben fra den nye sæson.

- FC Barcelona vil gerne takke Xavi for hans arbejde som træner, hvilket bidrager til en uovertruffen karriere som spiller og anfører på holdet, og ønsker ham al held og lykke i verden, skriver FC Barcelona endvidere i deres noget kortfattede pressemeddelelse taget i betragtning af, hvem Xavi er.

Barca bekræfter desuden, at Xavi er på bænken i sæsonens sidste kamp for Barca, som finder sted søndag aften ude mod Sevilla. Dermed fik Xavi altså ikke nogen afsked med klubbens fans på Montjuic. Så alt i alt er der tale om en uheldig og trist situation.

I de kommende dage vil FC Barcelona informere om den nye struktur på førsteholdet og her forventes det, at Hansi Flick bliver ansat som ny cheftræner. Lige nu peger pilen på, at det sker mandag - men i Barca kan man aldrig vide hvornår der pludselig sker noget.

FC Barcelona