Mest læste lige nu

Hvad sagde Joan Laporta til Real Sociedad-fanen?

Joan Laporta var til stede i San Sebastian i går, da FC Barcelona var på besøg i La Liga. Det gik overhovedet ikke som ventet nede på banen og det var Barca-præsidenten heller ikke i tvivl om. Han var faktisk taget nordpå til Baskerlandet i bil, da han af sine læger er blevet anbefalet at flyve mindre af helbredsmæssige årsager.

Efter en tur på godt fem timer i bil var det dog ikke den fodboldkamp, som Laporta havde ventet at se. Gavi startede det hele ved at miste bolden efter 10 sekunder og så skabte Real Sociedad ellers tre store chancer på tre minutter og Barca formåede aldrig at komme ind i kampen. Til gengæld var Ter Stegen velspillende og pillede alt lige indtil Araujo i sidste sekund dukkede op på et sjældent Barca-angreb og pandede bolden i mål. Således vandt Barca.

Efter kampen, da Joan Laporta var på vej ud af stadion, mødte han nogle fans. Her erkendte han klart, at Real Sociedad havde fortjent at vinde. Esport3 havde en kameramand på stedet som opfangede situationen, da Laporta tog et billede med en ung La Real-fan.

- I fortjente endda at vinde. Vi havde brug for de tre point og nogle gange er det mestrenes held, lød det fra Laporta, som henviste til at et mesterhold også vinder de kampe, hvor man ikke kan få gang i spillet og det var der i den grad tale om i går. Efter opgøret rejste Barca-spillerne hjem og allerede i morgen mandag tager de turen videre til Tyskland, hvor de lander i Hamborg forud for Champions League-kampen tirsdag mod Shakhtar Donetsk.

FC Barcelona