Mest læste lige nu

Avis: Barca overvejer leje af Kalvin Phillips

FC Barcelonas sportslige ledelse mener selv, at de har problemer på midtbanen og derfor er Deco sendt på arbejde i håbet om at kunne finde en defensiv midtbanespiller, som kan forstærke holdet. Oriol Romeu har vist sig ikke at være løsningen og her kommer Kalvin Phillips ind i billedet, melder The Guardian.

Kalvin Phillips har haft en turbulent og svær tid i Manchester City. Han viste sig flot frem for England under EM 2020 mens han viste prøver på sin kvalitet for Leeds. Det fik Manchester City til at købe ham, men Pep Guardiola har ikke fundet plads til ham på sit stærke mandskab og derfor er begge parter nu åbne for et exit.

Egentlig ville Manchester City sælge Kalvin Phillips, men det ser ikke ud til at ske, da adskillige klubber mener, at City kræver for mange penge. Til gengæld står flere klubber klar med interesse i at leje midtbanespilleren såfremt City går med til det. Ifølge The Guardian er det Crystal Palace, Newcastle og West Ham fra England mens også Barca, Juventus og Atletico Madrid holder øje med ham.

For Barca ser Deco Kalvin Phillips som et rigtig godt match til midtbanen, men det kræver udelukkende at man kan få lov til at leje ham for et meget lavt beløb uden at stå for 100% af hans løn i perioden. Om det kan lade sig gøre må tiden vise - men Deco og co. skal rykke hurtig, da transfervinduet lukker om to ugers tid.

FC Barcelona