Mest læste lige nu

Liga-stillingen inden dagens tre vigtige kampe

FC Barcelona kunne i aftes glæde sig over, at deres kommende Copa del Rey-modstander Athletic Club tabte ude mod Valencia. For udover at skulle møde dem på onsdag, så er baskerne også en rival i tabellen, hvor både Bilbao og Barca sidder på 41 point. Nu har Barca dog to kampe i hånden.

Startende fra 16.15 er der tre vigtige kampe på programmet: Real Madrid tager imod Almeria hvor man må formode, at madrilenerne henter en stensikker sejr, men kampen skal spilles og alt kan ske på banen og for Barca håber man på, at Almeria kan drille Carlo Ancelottis hold. For lige efter den kamp skal Barca selv på banen mod Real Betis.

Barca rejste i går til Sevilla for at lade batterierne op til aftenens kamp mod Betis og straks som den er fløjtet af, så tager Girona hjemme i Catalonien imod Sevilla. Det er altså tre kampe i træk hvor topholdene er i aktion. Men baseret på det seneste spil og resultater, så gør Barca klogt i at stoppe med at kigge på tabellen og i stedet fokusere på deres spil. For en kamp ude mod Betis er aldrig let og det ventes det heller ikke at blive i aften.

Inden kampene i dag har Barca én kamp i hånden i forhold til Girona, som topper med hele 49 point. Du kan se toppen af stillingen herunder.

Toppen af La Liga hidtil
1. Girona (20 kampe) 49 point
2. Real Madrid (19 kampe) 48 point
3. Athletic Club (21 kampe) 41 point
4. FC Barcelona (19 kampe) 41 point
5. Atletico Madrid (19 kampe) 38 point

FC Barcelona