Mest læste lige nu

Avis: Sådan starter Barca mod Betis i aften

Kun få dage efter at Barca klarede sig videre til Copa del Reys kvartfinale skal holde i aktion igen. Denne gang gælder det La Liga, hvor der er tre meget vigtige point på spil i håbet om at holde fast i toppen. Inden opgøret skal Real Madrid i aktion og efter opgøret skal Girona på banen mod Sevilla.

Xavi har ikke en bred trup og han har heller ikke alle spillere til rådighed. Derfor er det meget ofte de samme, som bliver bragt i spil. Til gengæld fik han sparet et par spillere i midtugens Copa del Rey-kamp mod Unionistas. I aften ventes Roberto at spille højreback, da Cancelo er ude mens Christensen og Martinez ligeledes er ude. Derfor må det formodes, at Araujo, som er tilbage, spiller i midterforsvaret med Koundé og Roberto på højrebacken.

På venstrebacken er der ikke noget at vælge imellem og medmindre Xavi overrasker, så spiller Alejandro Baldé fra start. På midten bliver det Gündogan, De Jong og Pedri mens Yamal og Ferran starter på siden af Lewandowski. Det erfarer avisen Sport. Vitor Roque er blevet erklæret 100% klar til kamp, så han kan ventes at blive skiftet ind i løbet af kampen.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Peña, Roberto, Koundé, Araujo, Baldé, Gündogan, De Jong, Pedri, Yamal, Lewandowski og Ferran

Kampen spilles klokken 18.30 på TV2 Sport X.

FC Barcelona