Mest læste lige nu

Medie: Barca drømmer stadig om Bernardo Silva

FC Barcelona har længe haft Manchester Citys Bernardo Silva i kikkerten, men i sommers blev det ikke til noget selvom klubben forsøgte at hente portugiseren på den sidste transferdag.

Det var journalisten Gerard Romero som kunne afsløre, at Barca forsøgte at hente Silva på sidste dag og at han var den 'store' spiller, som måske kom til Barca inden transfervinduet lukkede i. Som bekendt lykkedes det ikke for Barca og i stedet er Silva stadig at finde i Manchester City. Men Barca drømmer stadig om ham, melder mediet Sport.

visreklameligeher

Bernardo Silvas holdning er stadig den samme: Han vil væk fra Manchester City til sommer og han vil gerne til Barca. City har lovet ham, at de vil lytte til tilbud til sommer, men på grund af hans kontraktlængde kommer det ikke til at blive helt så billigt for Barca.

Bernarod Silvas kontrakt løber til 2025 og derfor vil han fortsat have to år tilbage af sin kontrakt i City til sommer. Barca kan dog presse på løn-tangenten, da City kan forstærke holdet og indfri nogle lønkroner ved at lade Silva gå.

Barca kommer ikke til at købe lige så tosset ind, som man så det i sommers, da der ikke er rum til at sælge ud af klubbens aktiver. Derfor bliver det gratis spillere, måske lejeaftaler og kun hvis man kan få en god pris på en stærk spiller.

FC Barcelona