Mest læste lige nu

Iniesta kan trække i Barca-trøjen igen inden længe

For få dage siden kom bekræftelsen. Andrés Iniesta forlader Vissel Kobe når denne sæson er slut. Selv føler han sig stadig kampdygtig og ønsker at fortsætte karrieren, men han havde håbet, at han kunne stoppe karrieren i Vissel Kobe, som dog havde andre planer.

Inden længe skal Barca møde Vissel Kobe i en træningskamp, som endegyldigt lukker sæsonen ned. Her har spanske medier spekuleret i, at Iniesta spiller én halvleg med Vissel Kobe og én halvleg med Barca. For nyligt ringede Iniesta til Busquets på Facetime. Samtalen med filmet og Busquets kom med en god idé.

- Jeg har to kampe tilbage; én mod jer (Barca) og en anden den 1. juli. Jeg ser virkelig frem til, at I kommer. I er allerede mestre og slutter nu sæsonen i Japan. Jeg havde planlagt at spille en halvleg med hvert hold. Det ville være dejligt, fortalte Iniesta før Busquets bød ind:

- Vi bør også få træneren til at spille med, lød det fra Busquets med henvisning til at Xavi, Iniesta og Busquets udgjorde den måske bedste midtbane nogensinde. Om Xavi kommer i spil er dog mere tvivlsomt - men det kunne ikke desto mindre være nogle fremragende billeder af se dem sammen på banen igen.

FC Barcelona