Mest læste lige nu

Yamal skrev historie i spansk storsejr

Spanien mødte fredag aften Georgien på udebane i EM-kvalifikationens gruppe A og her var der ikke det store spørgsmål om hvem der var stærkest. Spanien vandt klart med 7-1 og det var bl.a. efter et mål af Lamine Yamal, som skrev to vidunderlige historier denne aften.

Yamal startede som planlagt på bænken, men kom ind lige inden pausefløjt og blev dermed den yngste spiller nogensinde til at spille for Spanien. På dette tidspunkt havde Morata (2 mål), Dani Olmo samt et selvmål af Kvirkvelia allerede sikret, at Spanien var oppe med hele fire mål. Det gav bedre muligheder for Yamal.

visreklameligeher

Kort inde i anden halvleg fik hjemmeholdets Chakvetadze scoret et mål, men det hjalp ikke meget på det. Morata og Williams fik nemlig scoret midtvejs i anden halvleg således at der på måltavlen stod 1-6 og med et kvarter igen blev der så skrevet atter et stykke gyldent historie, da Nico Williams aflevering fra venstre strøg hele vejen over til Lamine Yamal i højre, som sendte bolden i mål.

Dermed blev Lamine Yamal den yngste målscorer nogensinde for Spanien og udover at kunne glæde sig over den store bedrift, så kunne han sammen med sine spanske kollegaer glæde sig over, at Spanien nu er oppe på andenpladsen i gruppen med seks point hvilket er hele 9 point efter Skotland, som i skrivende stund dog spiller deres femte kamp mens Spanien netop har afsluttet deres kamp nummer tre.

2020
- Ansu Fati blev Spaniens yngste målscorer nogensinde

2022
Gavi blev Spaniens yngste målscorer nogensinde

2023
Lamine Yamal blev Spaniens yngste målscorer nogensinde

La Masia kører for fulde drøn.

FC Barcelona