Mest læste lige nu

Avis: Laporta trykker på for Hansi Flick

FC Barcelona skal have ny cheftræner igen. Indtil videre er det først til sommer, men det kan altså også gå så gruelig galt, at Barca vælger at fyre Xavi. Så langt ud ventes det dog ikke at komme, men i mellem tiden arbejder klubben på at udpege en ny cheftræner.

Fra nu og til sommer vil der komme mange historier omkring potentielle afløsere og allerede nu kan tyske Sport BIld med Christian Falk i spidsen rapportere, at Hansi Flick er en varm kandidat til at gå ind og styre tøjlerne fra sidelinjen hos FC Barcelona. Ydermere skulle Joan Laporta allerede forsøge at trykke på for at indgå en aftale.

Hansi Flick meldes klar til en ny udfordring og en udfordring i udlandet skulle være noget, som vækker hans interesse. Han er pt. uden job efter afskeden med det tyske landshold og med en god pause føler han altså at han er klar til at komme igang igen.

Som træner fik han flest kampe hos 1899 Hoffenheim med 196 stks og 88 sejre til følge. Hos Victoria Bammental blev det til 122 kampe og 44 sejre mens det i Bayern München blev 86 kampe og imponerende 70 sejre. Baseret på alle sine fire klubber som cheftræner har han en målforskel på 269 hvilket primært kom i stand hos Bayern München med 255 mål scoret og blot 85 lukket ind.

FC Barcelona