Mest læste lige nu

Ny karantæne til Gavi

FC Barcelonas midtbanemand Gavi var i startopstillingen i aftes, da catalanerne mødte Real Sociedad på udebane. Det blev helt sikkert ikke den kamp, som Xavi havde håbet og troet på, men i sidste øjeblik formåede Ronald Araujo at pande bolden i mål og sikre Barca sejren.

Undervejs i kampen var der adskillige gule kort til begge mandskaber og man kan næsten ikke se en hel Barca-kamp uden at Gavi skraber et gult kort ind på kontoen. Mod FC Porto i Champions League fik han dobbelt gult og dermed rødt kort hvorfor han senest afsonede karantæne. Nu må han ud på lægterne endnu engang.

I opgøret mod Real Sociedad dummede han sig og burde have undgået at få gult kort for usportslig opførsel, men følelserne gik for langt og han fik sæsonens femte gule kort. Det betyder, at han skal afsone én spilledags karantæne og det sker om en uge når Alavés besøger Montjuic. Her er Gavi altså ikke til rådighed for Xavi.

Til gengæld fik FC Barcelona endelig Pedri tilbage i går og håbet er, at han kan holde sig fit i lang tid. Barca har en tynd trup og derfor får spillerne mange minutter hvilket til sidst kan betyde en skade. Det er også derfor, at Fermin Lopez får utrolig meget spilletid, da han De Jong og Pedri har været ude i længere tid.

På tirsdag skal FC Barcelona en tur til Tyskland og Hamborg, hvor Shakhtar Donetsk skal spille hjemme. Dernæst venter Alavés på Montjuic før Barca den 25. november drager til Madrid og spiller mod Rayo Vallecano - det er i øvrigt i denne kamp, at Frenkie de Jong ventes klar.

FC Barcelona